Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii pentru destructurarea unui grup infracţional acuzat de înşelăciune imobiliară. Suspecţii ar fi lăsat o bătrână fără casă

Percheziţii pentru destructurarea unui grup infracţional acuzat de înşelăciune imobiliară. Suspecţii ar fi lăsat o bătrână fără casă

Percheziţii pentru destructurarea unui grup infracţional acuzat de înşelăciune imobiliară. Suspecţii ar fi lăsat o bătrână fără casă
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    26 Noi 2012   •   09:24

Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, face luni 15 percheziţii domiciliare şi pune în executare 22 mandate de aducere, în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Călăraşi, pentru destructurarea unui grup infracţional suspectat de înşelăciune imobiliară, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), grupul infracţional e format din trei femei şi doi bărbaţi, suspectaţi că au înşelat o femeie de 82 de ani, prin aceea că ar fi determinat-o pe victimă să autentifice cu semnătura proprie actele de înstrăinare a imobilului pe care aceasta îl deţinea cu titlu de proprietate.

În fapt, suspecţii, cunoscând că partea vătămată suferă de o afecţiune neuro-psihiatrică de natură să îi afecteze memoria, i-au câştigat încrederea, convingând-o că una din membrele grupării este nepoata sa.

Sub acest pretext, presupusa nepoată a avut acces în locuinţa femeii cu acordul acesteia, ocazie cu care ar fi sustras actele de proprietate ale imobilului.

Apoi, aceste persoane, însoţite de partea vătămată, s-au deplasat la un cabinet notarial, unde ar fi determinat-o pe  femeie să semneze actele de înstrăinare a imobilului către unul dintre membrii grupului.

Suspecţii, precum şi alte persoane despre care există date că au înlesnit sau au cunoştinţă despre inducerea în eroare a părţii vătămate vor fi conduse la poliţie pentru audieri, cercetările fiind continuate de poliţiştii bucureşteni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

×
Subiecte în articol: perchezitii grup infractional inselaciune
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close