Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii de amploare la Primăria Buzău. Mai mulţi funcţionari, suspectaţi de fraudă informatică şi abuz in serviciu

Percheziţii de amploare la Primăria Buzău. Mai mulţi funcţionari, suspectaţi de fraudă informatică şi abuz in serviciu

Percheziţii de amploare la Primăria Buzău. Mai mulţi funcţionari, suspectaţi de fraudă informatică şi abuz in serviciu
22 Oct 2015   •   13:35

Sunt percheziţii de amploare în acest moment la Primăria Buzău unde mai mulţi funcţionari sunt suspectaţi de fraudă informatică şi abuz in serviciu. Mai exact, ei ar fi introdus date false privind plata unor amenzi şi nu au înscris în sistemul informatic procese-verbale de contravenţie privind plata acestora. Mai mult decât atât, ei ar fi şters şi anulat ilegal datoriile mai multor persoane juridice, înainte de împlinirea termenului de prescripţie de 5 ani. De asemenea, funcţionarii sunt acuzaţi şi că au emis cu mare întârziere titluri de executare silită.

Primarul Buzăului, Constantin Boşcodeală, a fost condamnat, de altfel în luna februarie, la cinci ani de închisoare cu executare. El este acuzat că a direcţionat ilegal către Fotbal Club Gloria Buzău din bugetul local peste 1,6 milioane de lei. Decizia magistraţilor Judecătoriei Braşov nu este însă definitivă.

×
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close