Antena 3 CNN Actualitate Se modifică perioada de depunere a proiectelor pentru schema de ajutor de stat pentru investiții în energie verde

Se modifică perioada de depunere a proiectelor pentru schema de ajutor de stat pentru investiții în energie verde

Perioada de depunere a propunerilor de proiecte de producție de energie din surse regenerabile se modifică, a anunțat, astăzi, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Se modifică perioada de depunere a proiectelor pentru schema de ajutor de stat pentru investiții în energie verde
Sursa foto: Facebook I Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Noi 2023   •   18:25

MADR a primit mai multe solicitări din partea unor potențiali beneficiari pentru modificarea perioadei de depunere a propunerilor de proiecte de producție de energie din surse regenerabile în cadrul procedurii de ofertare concurențială, în sensul stabilirii unei date de deschidere după 9 noiembrie 2023.

Motivul invocat a fost că perioada cuprinsă de la data afișării pe site a Ghidului și data deschiderii sesiunii este insuficientă pentru pregătirea acestor proiecte.

Totodată, a fost solicitată și acordarea unui interval mai mare de 15 zile pentru depunerea acestor proiecte.

Astfel, MADR a propus modificarea perioadei de depunere a propunerilor de proiecte de producție de energie din surse regenerabile în cadrul procedurii de ofertare concurențială pentru datele de 20 noiembrie 2023, ora 08:00 și 15 decembrie 2023, ora 23:59.

Citește și: Se dau bani agricultorilor români, pentru energie regenerabilă. Modalitatea de a obține finanțarea

Astfel, prin Ordinul ministrului agriculturii și dezvoltării rurale, a fost aprobat Ghidul solicitantului pentru accesarea Schemei de ajutor privind sprijinirea investițiilor în noi capacități de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare, versiunea 2.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close