Antena 3 CNN Actualitate Încă un pacient evacuat din incendiul de la Constanța a murit

Încă un pacient evacuat din incendiul de la Constanța a murit

Încă o persoană evacuată din incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța a murit. Este vorba despre o femeie de 80 de ani care avea mai multe comorbidități și era infectată cu Sars-CoV-2.

Încă un pacient evacuat din incendiul de la Constanța a murit
Sursa foto: INQUAM / Costin_Dinca
de Adelina Miron    |    08 Oct 2021   •   12:37

Pacienta a fost internată în urmă cu o săptămână, cu o stare generală gravă.

„In cursul acestei zile, în evidentele  SCJU Constanța figurează 17 pacienți Covid pozitivi, internați în urma transferului de la Spitalul de Boli Infecțioase.  4 dintre aceștia sunt în secția ATI, 5 în extensiile COVID și 8, în secția exterioară Agigea.

In ultimele 24 de ore a mai fost inregistrat un deces. Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani, cu mai multe comorbidități. Pacienta a fost internată în urmă cu o săptămână, cu stare generală gravă. In cursul aceleiași zile, din cauza evoluției grave a bolii, a fost intubată. Din păcate, și în acest caz, SARS CoV-2 a învins.

Tot în ultimele 24 de ore, un pacient care era internat la Agigea, a fost transferat la Spitalul Muncipal Medgidia, după ce starea de sănătate i s-a agravat. Alți 5 pacienți au fost externați, având evoluție favorabilă.”, a transmis Spitalul de Boli Infecțioase Constanța printr-un comunicat de presă.

×
Subiecte în articol: incendiu Constanța a murit
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close