x close

Petarde şi artificii de vânzare în majoritatea pieţelor, cu toate că sunt ilegale

de Antena3    |    28 Dec 2010   •   12:35
Petarde şi artificii de vânzare în majoritatea pieţelor, cu toate că sunt ilegale  483 Foto: Antena 3
Comercializarea şi folosirea de petarde şi artificii în aceste zile este ilegală. Dar chiar şi-aşa, comercianţii de ocazie nu se feresc să vândă obiectele pirotehnice în plină stradă sau prin târguri.

Comercializarea către persoanele fizice şi folosirea de catre acestea a obiectelor pirotehnice este interzisă prin lege. Dar chiar şi-aşa, cu doar cîteva zile pînă la Revelion, vânzătorii ambulanţi care au apărut aproape peste tot, nu se dau la o parte să facă bişniţă la drumul mare. Şi nu cu orice. Ci cu petarde şi artificii din clasele mari de risc.

Cei care nu sunt mulţumiţi uşor şi vor artificii şi mai puternice, au de unde alege. Sunt zeci de vânzători, marfa este pe alese iar preţul este negociabil.

Oricine poate cumpăra, căci aceşti comercianţi vând oricui. Cumpărătorii nu trebuie decât să aleagă cât de mare să fie încărcătura, să aibă suficienţi bani şi să nu le pese că din acel moment, încalcă legea, ca şi vânzătorii.
 
vanzare-de-petarde-si-arificii-desi-sunt-interzise-prin-lege-in-aceste-zile/&displayclick=link&width=407&height=324&autostart=false&showicons=true"> 

Citeşte mai multe despre:

petarde artificii vanzare
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati