Antena 3 CNN Actualitate Statul vrea să le ia bani și românilor plecați în străinătate. Mircea Geoană: Semnați petiția ”Spune NU impozitării abuzive!”

Statul vrea să le ia bani și românilor plecați în străinătate. Mircea Geoană: Semnați petiția ”Spune NU impozitării abuzive!”

Mircea Geoană, președintele PSRO, reacționează vehement, după ce a aflat că statul român vrea să le ia bani românilor care sunt plecați în străinătate și nu pot face dovada că acolo sunt asigurați medical.

Statul vrea să le ia bani și românilor plecați în străinătate. Mircea Geoană: Semnați petiția ”Spune NU impozitării abuzive!”
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mar 2016   •   23:32

În acest sens, partidul lui Geoană a lansat o petiție, pentru a putea fi stopată această acțiune. Se numește "Românii trebuie protejați, nu împovărați: Spune NU impozitării abuzive!".

”Noi, PSRO, am venit azi cu un proiect de lege care amendează legea existentă, în sensul că să fie facultativă, și nu obligatorie. Petiția a fost postată pe site-ul petițieonline.net și acolo trebuie semnată”, a spus Mircea Geoană, președintele Partidului Social Românesc, marți, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
Geoană a catalogat această măsură drept ”o situație complet nedreaptă, nejustificată”.

”Dați-ne o mână de ajutor, să putem să impunem această modificare în Parlament”, pentru a nu plăti CASS și românii plecați în străinătate, a cerut Mircea Geoană.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close