Antena 3 CNN Actualitate Petre Daea, reacție după dispariția directorului APIA Cluj: O zi întunecată. O pierdere importantă

Petre Daea, reacție după dispariția directorului APIA Cluj: O zi întunecată. O pierdere importantă

Petre Daea, reacție după dispariția directorului APIA Cluj: O zi întunecată. O pierdere importantă
22 Iul 2018   •   13:08

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a reacționat după ce Adrian Zaharia a dispărut pe lacul Beliș, în județul Cluj și spune că speranțele să fie găsit în viață sunt aproape nule.

”O zi grea, o zi întunecată, un tragic eveniment pe care l-ați consemnat. Noi îl căutăm în mintea noastră și încercăm să ne stăpânim. Lucrurile se pare că sunt despre căutarea unui cadavru, nu salvarea unei vieți. În afara ființei umane eu nu vreau să discut nimic. Din informațiile pe care le-am luat, aseară cu doi băieți și o fată au plecat la o cabană aflată pe marginea acestui lac, au luat barca și au plecat pe lac. La 20.30 au hotărât să iasă la mal, când au ajuns pe mal, el s-a hotărât să își reia plimbarea pe lac. A luat și vesta de salvare, pe care nu a pus-o. Căutarea s-a făcut aseară până la orele 24.00, continuă și astăzi, dar speranțe sunt foarte puține. O pierdere importantă pentru noi toți” a spus Petre Daea la Antena 3.

Directorul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Cluj, Adrian Zaharia este căutat de sâmbătă seara de poliție în satul Beliș și de scafandri în lacul Beliș-Fântânele.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close