Antena 3 CNN Actualitate Petrecere în hotel de lux întreruptă de polițiști. Adrian Minune și Bianca Drăgușanu, printre petrecăreți

Petrecere în hotel de lux întreruptă de polițiști. Adrian Minune și Bianca Drăgușanu, printre petrecăreți

O petrecere într-un restaurant de lux din Capitală a fost întreruptă de polițiști și de jandarmi pentru că s-a prelungit după or 23.00. Un videoclip filmat chiar de Bianca Drăgușanu arată cheful în care s-a dansat frenetic pe melodiile cântate de Asrian Minune.

Petrecere în hotel de lux întreruptă de polițiști. Adrian Minune și Bianca Drăgușanu, printre petrecăreți
de Gabriel Dano    |    07 Feb 2021   •   10:20

Participanții și organizatorii au fost amendați. Cei prezenți au fost nemulțumiți că polițiștii le-au întrerupt distracția, dar se laudă că amenzile nu-i afectează prea mult pentru că au de unde plăti.

Adrian Minune a asigurat atmosfera la cheful de la hotelul de lux. După cum se vede în imagini, măștile sunt rare, iar distanțarea absentă. La petrecerea de lux a participat și Bianca Drăgușanu. Petrecerea a continuat și după ora 23.00, până când a fost spartă de polițiști.

Deși indignați că polițiștii le-au stricat petrecerea, oamenii spun totuși că amenzile nu sunt o problemă pentru ei, devreme ce își permit să petreacă într-un hotel de lux. Amenzile în astfel de situații se încadrează între 500 și 1.000 de lei pentru participanții la petrecere și de aproximativ 10.000 de lei pentru organizatori.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close