Antena 3 CNN Actualitate Petronela, o tânără adoptată de o familie din Italia, și-a găsit mama româncă după 30 de ani. Mesajul emoționant al tinerei

Petronela, o tânără adoptată de o familie din Italia, și-a găsit mama româncă după 30 de ani. Mesajul emoționant al tinerei

Petronela, o tânără din Botoșani, adoptată de o familie din Italia, a reușit să o găsească pe cea care i-a dat viață după ce a făcut un apel prin intermediul rețelelor de socializare. Pe când avea 3 ani tânăra, care acum are acum 34 de ani, a fost dată spre adopție.

Petronela, o tânără adoptată de o familie din Italia, și-a găsit mama româncă după 30 de ani. Mesajul emoționant al tinerei
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    23 Aug 2021   •   19:36

În ultima vreme, dorința de a-și cunoașet mama, despre care știa că o cheamă Viorica, a devenit tot mai puternic. Așa că și-a luat inima în dinți și a transmis un mesaj prin intermediul paginii de Facebook ”The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” prin care a cerut ajutor din partea oamenilor.

Când a fost adoptată de familia din Italia, Petronela avea doar trei ani și se afla într-un orfelinat. De atunci, nu a reușit să ia contact cu mama biologică. După ce mesajul a fost transmis pe Facebook de către Petronela, se pare că tânăra a reușit să își găsească familia, iar administratorii paginii au notat în dreptul anunțului „Familia găsită”, scrie Cancan.

Reproducem mai jos mesajul Petronelei înainte să își găsească mama biologică

”Salutări din Italia. Mă numesc Petronela și sunt născută la data de 24 iulie 1987 în Dorohoi, judetul Botoșani. Sunt în căutarea mamei mele care se numește Calancea Viorica. Din spusele părinților mei adoptivi, am crescut la orfelinat în Botoșani până la vârsta de 3 anişori de unde am fost adoptată mai apoi de acești oameni minunați.

Din actele pe care le dețin știu că mama ar fi din Darabani și aș mai avea un frate, iar de tată nu am fost recunoscută în acte dar știu că se numea Gheorghe Paval (Pavel). Eu am fost personal în Darabani, dar nu am reușit să îmi găsesc mama, însă am descoperit că tatăl meu este decedat și ar mai fi avut 2 copii cu a doua soție pe nume tot Viorica. Chiar dacă nu am fost recunoscută de tatăl biologic și nu mai este în viață aș avea dorința să îl pot vedea măcar într-o fotografie.
Aș dori să mentionez ca semn particular, am sprâncenele ridicate în sus așa zis (aripi de pasăre) semn care l-au moștenit și copii mei. Scriu cu emoții acestei pagini în speranța că cineva mă va ajuta să îmi găsesc mama si frații.

De aceea vă rog să DISTRIBUIȚI anunțul meu în număr cât mai mare, numai cu ajutorul vostru oameni buni sper să reușesc.
Vă mulțumesc tuturor! ?”, a fost mesajul transmis de Petronela.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close