Antena 3 CNN Actualitate Piese rare, poleite cu aur de 24 de carate, furate după o spargere ca în filme la un depozit de jucării erotice din Sevilla

Piese rare, poleite cu aur de 24 de carate, furate după o spargere ca în filme la un depozit de jucării erotice din Sevilla

Mai multe piese "foarte rare", poleite cu aur de 24 de carate, au fost furate după o spargere ca în filme dată la un depozit de jucării erotice din Sevilla, Spania.

Piese rare, poleite cu aur de 24 de carate, furate după o spargere ca în filme la un depozit de jucării erotice din Sevilla
Sursa foto: antena3.com
de Georgiana Adam    |    03 Feb 2023   •   15:08

Depozitul de jucării erotice de lângă Sevilla al celui mai mare distribuitor din Spania a fost spart în noaptea de 1 spre 2 februarie 2023. Hoţii au acţionat după un plan bine stabilit.

Ei au intrat în depozit pe uşa principală, după ce au tăiat cablurile electrice şi au lăsat toată zona în întuneric. Totuşi, camerele de supraveghere ale depozitului au reuşit să surprindă trei suspecţi, însă autorităţile cred că aceştia ar fi avut cel puţin un alt complice, care i-ar fi aşteptat într-o maşină parcată în apropiere.

În total, hoţii au fugit cu şapte vibratoare poleite cu aur de 24 de carate, ale căror preţuri variază între 16.000 şi 17.000 de euro. De asemenea, ei au mai furat şi unele din oţel în valoare de 2.000 - 3.000 de euro fiecare.

Pe lângă piesele "foarte rare", suspecţii au luat şi suma de 25.000 de euro dintr-un seif găsit în interiorul depozitului.

Paguba totală se ridică la aproximativ 80.000 de euro, potrivit antena3.com.

×
Subiecte în articol: sevilla Spania
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close