Antena 3 CNN Actualitate Pilotul George Rotaru, la Antena 3: Așa poți face cursuri gratuite de pilotaj și parașutism

Pilotul George Rotaru, la Antena 3: Așa poți face cursuri gratuite de pilotaj și parașutism

Pilotul George Rotaru, la Antena 3: Așa poți face cursuri gratuite de pilotaj și parașutism
Sursa foto: foto: captura Antena 3
20 Ian 2019   •   19:22

Cursuri gratuite de pilotaj și parașutism pentru tinerii până în 23 de ani.

Inclusiv liceeni de clasa a X-a pot învăța să zboare de la cei mai buni piloți pe care îi vedeți evoluând în fiecare an în acrobații spectaculoase la cele mai mari mitinguri aviatice.

Oferta este valabilă pentru orașele unde activează Aeroclubul României: Arad, Baia Mare, Brașov, București, Caransebeș, Craiova, Cluj-Napoca, Deva, Iași, Oradea, Târgu-Mureș, Pitești, Ploiești, Satu-Mare, Sibiu, Suceava.

Cei din Capitală pot merge pe aerodromul din Clinceni.

George Rotaru, directorul Aeroclubului României, unul dintre cei mai buni piloți de acrobație pe care îi are România a explicat, duminică, la "News Magazine" ce trebuie să facă tinerii pentru a face gratuit cursuri de pilotaj sau de parașutism.

"Cei care au între 16 și 23 de ani neîmpliniți se pot înscrie la oricare dintre locațiile noastre pentru a începe activitatea de parașutism, planorism sau pilotare avioane ultraușoare.

Ei urmează un curs teoretic, care este gratuit și care durează cam două luni de zile. Acest curs are loc în weekend și se finalizează cu examene. Cei mai pregătiți obțin o bursă gratuită", a spus pilotul George Rotaru.

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close