Antena 3 CNN Actualitate Piteşti. Tentativă de jaf, care nu a fost jaf

Piteşti. Tentativă de jaf, care nu a fost jaf

Piteşti. Tentativă de jaf, care nu a fost jaf
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Feb 2011   •   11:10

Bărbatul care a intrat, joi dimineaţă, în sucursala unei bănci din Piteşti, nu s-a manifestat violent, însă angajaţii au apăsat butonul de panică întrucât atitudinea şi modul cum era îmbrăcat acesta, respectiv geacă neagră şi glugă pe cap, le-au stârnit suspiciuni, potrivit IPJ Argeş.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Argeş au declarat că iniţial, poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112  că la o sucursală bancară situată în centrul municipiului Piteşti a avut loc o tentativă de jaf, suspectul fugind de la faţa locului

"Echipa operativă complexă a stabilit că în incinta agenţiei bancare a pătruns un bărbat îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră cu glugă care-i acoperea parţial faţa. Acesta s-a îndreptat către agentul de pază, fără să i se adreseze lui sau funcţionarilor băncii în vreun fel. Întrucât atitudinea şi modul în care era îmbrăcat au trezit suspiciuni agentului de pază, acesta l-a îndepărtat din sediul băncii, suspectul plecând fără a reacţiona. Ulterior, personalul agenţiei bancare a acţionat butonul de panică şi a sesizat poliţia. Nu au fost  pretinse ori sustrase valori, nu s-au exercitat acte de violenţă asupra persoanelor aflate în sediul agenţiei bancare ori agentului de pază şi nu au fost etalate sau folosite arme sau alte obiecte care ar fi putut folosi drept arme", arata comunicatul transmis agenţiei Mediafax.

 



×
Subiecte în articol: Pitești
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close