Antena 3 CNN Actualitate Piteşti. Un bărbat a rămas fără maşină şi fără socru, după ce a parcat ilegal

Piteşti. Un bărbat a rămas fără maşină şi fără socru, după ce a parcat ilegal

Piteşti. Un bărbat a rămas fără maşină şi fără socru, după ce a parcat ilegal
Sursa foto: Foto: Videonews
13 Dec 2010   •   10:33

Un bărbat din Piteşti a rămas fără maşină şi fără socru după ce a parcat ilegal. Mult prea zeloşi, muncitorii care se ocupă cu ridicările de maşini n-au ţinut cont nici de explicaţiile şoferului, nici de faptul că socrul lui era bolnav. Au sigilat maşina, cu bărbatul înăuntru şi au plecat cu ea.

Bărbatul a mers ieri după-amiază la târg. Pentru că nu a găsit un loc de parcare, şi-a lăsat maşina într-un loc nepermis.

“După 5 minute când am ieşit din târg văd băieţii cu maşina de la ridicat maşini că-mi săltau maşina. (...)plus de asta l-au luat şi pe socră-miu, l-au sechestrat”, a declarat şoferul maşinii.

Deoarece nu există o bază legală în care şoferul să poată interveni la aceste ridicări de autoturisme. Aşa că bărbatul n-a avut altceva de făcut decât să se uite cum maşina sa este urcată pe platformă cu tot cu socrul bolnav de diabet. A recuperat-o mai târziu, după ce a plătit amenda.

Oamenii din zonă s-au revoltat pentru că şi poliţiştii au parcat maşinile tot sub semnul care interzicea asta. Bărbatul este hotărât să dea în judecată Poliţia Comunitară, pentru că, spune el, nu avea voie să ridice maşina cu un om înăuntru.

Piteşti. Un şofer s-a trezit cu maşina ridicată cu tot cu socrul său bolnav de diabet, după ce parcase ilegal

×
Subiecte în articol: Pitești
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close