Antena 3 CNN Actualitate Pittiş se luptă pentru viaţă la spital

Pittiş se luptă pentru viaţă la spital

Pittiş se luptă pentru viaţă la spital
30 Iul 2007   •   16:29

Actorul şi muzicianul Florian Pittiş a fost internat la Institutul Oncologic din Bucureşti. Artistul este bolnav de cancer de mai bine de un an, de când se şi află sub tratament. Cu toate acestea, starea lui s-a agravat în ultima periodă. Medicii au fost nevoiţi să-l interneze la secţia de radioterapie unde urmează acum un tratament intensiv. Florian Pittiş a aflat că este bolnav acum mai bine de un an de zile. Dar asta nu părea să-l fi descurajat.

A început tratamentul şi părea să se simtă bine. Mulţi dintre prietenii lui nici nu ştiau că ?Moţu? suferă de ceva. A început să se simtă rău în ultima perioadă. Acum câteva săptămâni, a mai fost internat în spital. Cum n-a putut lipsi de la concertul Rolling Stones, medicii i-au administrat un tratament întăritor. Se temeau că nu va rezista efortului.

La 64 de ani, Florian Pittiş şi-a mai trăit o dată clipa. S-a distrat la concert ca orice fan înrăit Rolling Stones. Efortul, poate, dar mai ales gravitatea bolii şi-au spus cuvântul. Medicii l-au internat pe Florian Pittiş la secţia de radioterapie a Institutului Oncologic din Bucureşti, pentru tratament şi investigaţii. Însă nu vor să dea amănunte despre starea lui. Tot ce spun este că artistul e conştient.

FLORIAN PITTIŞ - SUNT TÂNĂR DOAMNĂ

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close