Antena 3 CNN Actualitate De râsul curcilor: "Am comandat o pizza, dar am primit doar jumătate". Ce i-au răspuns cei de la restaurant clientului revoltat

De râsul curcilor: "Am comandat o pizza, dar am primit doar jumătate". Ce i-au răspuns cei de la restaurant clientului revoltat

Când e vorba de restaurante și livrare de mâncare în general, pot apărea tot felul de situații atât amuzante, cât și neplăcute sau pur și simplu bizare. Pentru că să suni la restaurant și să reclami că ai primit doar o jumătate de pizza când tu ai comandat una întreagă e destul de neobișnuit.

De râsul curcilor: "Am comandat o pizza, dar am primit doar jumătate".  Ce i-au răspuns cei de la restaurant clientului revoltat
Sursa foto: Pixabay,com
de Gabriel Dano    |    02 Sep 2022   •   17:45

Pentru că cu o astfel de reclamație s-a trezit un restaurant. O femeie a comandat o pizza calzone și apoi s-a plâns când a primit „doar jumătate” din „pizza” ei.

Astfel, ea a lăsat o recenzie negativă în mediul online, plângându-se de „greșeala” restaurantului, scrie Gândul.

„Am comandat o pizza și mi-ați livrat doar o jumătate de pizza? V-am sunat și mi-ați spus că mai trebuie să plătesc pentru încă o jumătate? Restaurantul vostru este o glumă și ar trebui evitat!”, a scris femeia.

Totuși, reprezentanții respectivului restaurant nu s-au mulțumit doar să se amuze. Aceștia i-au atras atenția clientei că ea este cea care nu cunoaște exact ceea ce a comandat, potrivit myfryingpan.com.

„Sperăm că ești bine! Ai comandat o calzone, ceea ce este o pizza «îndoită», de aceea ai primit-o așa”, i-au răspuns reprezentanții restaurantului.

sursa: Instagram

×
Subiecte în articol: pizza
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close