Antena 3 CNN Actualitate Planul macabru dus la capăt de o româncă după ce a aflat că soțul ei vrea să divorțeze. Cum l-a omorât pe bărbat

Planul macabru dus la capăt de o româncă după ce a aflat că soțul ei vrea să divorțeze. Cum l-a omorât pe bărbat

Viorela și-a ucis soțul, cu sânge rece, după ce a respectat pas cu pas un plan riguros.

Planul macabru dus la capăt de o româncă după ce a aflat că soțul ei vrea să divorțeze. Cum l-a omorât pe bărbat
19 Dec 2019   •   19:50

Românca era plecată în străinătate de ani buni. Ea trăia împreună cu soțul ei în Narbonne, Franța. Crima a avut loc la 13 aprilie 2017, însă sentința abia acum a fost stabilită.

Motivul crimei a fost faptul că femeia nu am putut să accepte că soțul ei își dorește să divorțeze, scrie Cancan.

După ce a aflat decizia soțului, Viorela nu a mai stat pe gânduri și a pus planul în aplicare. I-a oferit un pahar de nectar de pere, în care a pus un medicament puternic, împotiva anxietății, care provoacă somnolență instantă și un somn profund.

A așteptat ca soțul ei să adoarmă, iar apoi i-a pus pe cap o pungă de gunoi, pe care a legat-o cu bandă adezivă. După asta a plecat de acasă timp de o oră, iar la întoarce l-a găsit mort.

Bărbatul a fost declarat mort abia după 15 zile, atunci când Viorela a mers la Poliție și a recunoscut întreaga faptă. În urma investigațiilor s-a decis o condamnare de 20 de ani.

În timpul procesului s-a stabilit că românca era paranoică și deprimată și asta a determinat-o să acționeze în acest fel. Acest lucru a fost exploatat de avocat în sala de judecată.

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close