Antena 3 Actualitate Primăria dă RADET 19 milioane lei pentru continuarea programului de reparații

Primăria dă RADET 19 milioane lei pentru continuarea programului de reparații

de M.Z.    |    27 Iul 2016   •   17:44
Primăria dă RADET 19 milioane lei pentru continuarea programului de reparații
Sursa foto: Foto: Facebook

Primăria București a anunțat că va vira în conturile RADET suma de 19 milioane lei, care reprezintă ultima tranșă din subvenția pe care Municipalitatea o datora regiei pentru perioada martie - mai 2016, pentru ca programul de reparații să poată fi continuat.

"Am luat toate măsurile pentru ca RADET să poată demara în această perioadă lucrările de reparații la rețeaua de termoficare, astfel încât cetățenii Capitalei să beneficieze în această iarnă de apă caldă și căldură la parametrii optimi. Când am preluat mandatul de primar general, datoria pe care Primăria Capitalei o avea către RADET era de 64 milioane de lei, această sumă reprezentând neplata subvenției pentru perioada martie - mai 2016. 

Până astăzi (miercuri - n.r.), am plătit RADET suma de 45 milioane de lei, iar zilele următoare se va face viramentul și pentru suma de 19 milioane de lei, așa că putem spune că vom fi la zi cu subvenția'', a precizat primarul Capitalei, Gabriela Firea, potrivit unui comunicat al PMB.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close