Antena 3 CNN Actualitate Poliţia a dat maşina de patrulare pe un... MĂGAR

Poliţia a dat maşina de patrulare pe un... MĂGAR

Poliţia a dat maşina de patrulare pe un... MĂGAR
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    03 Iun 2015   •   10:42
Doi agenţi de la Poliţia Locală din Vulcan au fost surprinşi noaptea trecută de echipa Antena 3 în timp ce mergeau pe lângă un măgar care trăgea o trăsură. 
 
Poliţiştii au explicat ulterior că animalul a fost abandonat cu tot cu căruţă pe mijlocul drumului, de un localnic suficient de beat cât să nu poată ajunge acasă. 
 
Deşi a fost vorba despre un gest caritabil, imaginile au stârnit amuzamentul trecătorilor şi chiar al agenţilor de poliţie.  
 
Luat prin surprindere ineditul situaţiei, dar şi de întrebările reporterului Antena 3, unul dintre agenţi a încurcat măgarul cu proprietarul.  
 
În maşina poliţiei era de fapt, stăpânul animalului, care după o zi de muncă la câmp s-a cinstit cu alcool. Prea mult, pentru a se mai putea ţine pe propriile picioare. Aşa că, agenţii s-au gândit să-i facă un bine omului şi să-l ducă acasă cu tot cu măgar şi căruţă. 
 
Debarcat din maşina poliţiei în faţa gospodăriei sale, bărbatul s-a grăbit să intre în casă. N-a uitat să mulţumească agenţilor pentru gestul lor, a uitat însă cu totul, de măgar. 
 
Chiar dacă a rămas şi fără provizii după ce mai mulţi saci cu fasole s-au pierdut pe drum, omul nu şi-a putut ascunde satisfacţia că a ajuns, în final, acasă.

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close