Antena 3 CNN Actualitate Politician din România, filmat la petreceri de swingeri cu soția

Politician din România, filmat la petreceri de swingeri cu soția

Politician din România, filmat la petreceri de swingeri cu soția
Sursa foto: foto: Pixabay.com
27 Apr 2018   •   09:35

Vica Blochina, fosta iubită a lui Victor Pițurcă și cea care i-a oferit cel de-al treilea moștenitor tehnicianului, este, fără doar și poate, una dintre cele mai senzuale blonde din showbiz-ul autohton.

Iar ea pare să țintească tot timpul la nivel înalt. Potrivit Cancan, un bărbat alintat de ea cu apelativul ”Domnule ministru încearcă să o prindă în mrejele iubirii pe fosta balerină.

Vica Blochina, care s-a remarcat în vestitul bar Melody, este curtată de ceva vreme de „Beke”, un cunoscut bărbat de pe scena politică românească. „Beke” este, de fapt, Bogdan Bratu, fost director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRPP) Craiova.

În urmă cu aproximativ o lună, bărbatul căruia Vica Blochina i se adresează cu ”Domnule ministru” și-a pierdut funcția după ce Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a decis revocarea lui și numirea lui Alin Golumbeanu pe acest post.

Iar trecutul lui ”Beke” este unul presărat cu multe picanterii, scrie sursa citată. Bărbatul care, în ultima vreme, o răsfață pe Vica Blochina cu fel și fel de cadouri a fost surprins, în urmă cu cinci ani,  în timp ce intra de braț cu soția într-un club din Sectorul 2 al Capitalei, acolo unde se organiza o petrecere de swingeri. Se pare că fostul director de la DRDP era un mare amator de senzații tari.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close