Antena 3 CNN Actualitate Poliţist împuşcat în cap în propria maşină

Poliţist împuşcat în cap în propria maşină

Poliţist împuşcat în cap în propria maşină
21 Iun 2007   •   14:56

Agentul Constantin Alin Atomii în vârstă de 25 de ani din judeţul Bacău a fost găsit împuşcat în cap în maşina proprietate personală. Acesta a fost descoperit de o femeie în timp ce mergea la câmp, care a chemat imediat ajutoare.

Poliţistul a fost operat la Spitalul Judeţean de Urgenţă. ?Pacientul a venit cu plagă împuşcată la cap, sângerare puternică. A fost operat şi este în reanimare, conectat la aparate", a declarat pentru Mediafax medicul Liliana Petrescu.

Nici colegii agentului nici părinţii acestuia nu îşi pot explica ce s-ar fi putut întâmpla. Agentul şef Valeriu Iulişca îl văzuse pe Constantin la ora 8.00. La ora 10.00 Constantin urma să plece într-o misiune privind circulaţia pe drumul naţional, iar la ora 10.15 a fost găsit grav rănit. Valeriu Iulişcă declară că poliţistul ?avea un calificativ bun şi foarte bun, nu avea devieri comportamentale şi era un poliţist exemplar.?

Mama lui Constantin spune despre acesta că era un tânăr vesel, şi că avea o relaţie foarte apropiată cu el. Discutau des şi vorbeau întotdeauna despre problemele lui. Ea este de părere că fiul ei nu avea nicio problemă care l-ar fi putut împinge la sinucidere.

Procurorii au început deja cercetările pentru a stabili cauza şi împrejurãrile în care s-a produs incidentul.

Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close