Antena 3 CNN Actualitate Poliţist de la mascaţi, fiul unui șef din IPJ Satu Mare, prins beat şi drogat la volan

Poliţist de la mascaţi, fiul unui șef din IPJ Satu Mare, prins beat şi drogat la volan

Sâmbătă, 13 mai, un polițist din Satu Mare a fost prins la Carei conducând sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Mai 2023   •   13:22

Pe baza unor informații, polițistul a fost oprit în trafic, în jurul orei 02.00, de un echipaj din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Satu Mare.

Etilotestul a relevat că a consumat alcool, dar nu peste limita infracțiunii.

De asemenea, i s-au prelevat probe de sânge si urină, existând indicii că ar fi consumat droguri.

Mostrele biologice au fost transmise la un laborator autorizat din Cluj-Napoca, iar rezultatele transmise joi, 18 mai, au arătat prezența drogului ”meow – meow”, denumit și drogul săracilor.

Citește și: Un polițist celebru în online și-a dat demisia și a renunțat la pensie după 27 de ani de muncă

Deși au trecut 4 zile de când individul a fost prins, IPJ Satu Mare nu a făcut public cazul.

Polițistul s-a apărat afirmând că este implicat în culturism de mai mulți ani și folosește diverse substanțe pentru a-și spori masa musculară.

În momentul în care a fost oprit în trafic, tatăl său, Ioan Lăpuște, șeful Poliției Carei, s-a prezentat la fața locului și a adresat reproșuri polițiștilor rutieri, aceștia fiind nevoiți să raporteze presiunile exercitate la superiorii lor pe linie ierarhică.

Individul nu se află pentru prima oară în atenția Poliției Rutiere și a SCCO/DIICOT, el fiind investigat anul trecut în legătură cu anumite suspiciuni, însă la acea vreme suspiciunile nu s-au confirmat.

IPJ Satu Mare nu confirmă aceste informații și precizează că așteaptă rezultatele unei contra-expertize în acest caz, deoarece există "posibilitatea reală să nu fie vorba despre substanțe interzise".

×
Subiecte în articol: Satu Mare carei politist consum de droguri
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close