Antena 3 CNN Actualitate Polițist din Neamț lovit cu capul în gură de un șofer beat, după o șicanare în trafic cu o femeie

Polițist din Neamț lovit cu capul în gură de un șofer beat, după o șicanare în trafic cu o femeie

Un tânăr de 23 de ani, din Pîngăraţi, l-a lovit pe un polițist, iar după ce a fost imobilizat a început să-i înjure și să-i amenințe pe oamenii legii. Bărbatul recalcitrant a fost arestat.

Polițist din Neamț lovit cu capul în gură de un șofer beat, după o șicanare în trafic cu o femeie
Sursa foto: Pixabay.com
26 Iun 2020   •   10:50

Se pare că Flavius Teofil Gribincea era beat și a fost luat în vizor de către polițiști după ce a provocat o altercație în trafic. Polițiștii au intervenit, l-au testat cu aparatul etilotest, iar în acel moment a început să devină violent, lovindu-l pe unul dintre ofițeri chiar în zona feței..

În urma testului s-a dovedit că bărbatul avea 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit monitorulneamț.

Șoferul violent nu s-a potolit nici când a ajuns la secție pentru audieri, a continuat să-i amenințe pe oamenii legii. El a fost arestat pentru 24 de ore, iar apoi a fost dus în fața magistraților de la Judecătoria Bicaz cu propunere de arestare preventivă.

Gestul șoferului îl va ține o lună după gratii

Tânărul a fost privat de libertate pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni de ultraj, refuz și prelevare monstre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Hotărârea nu e încă definitivă și poate fi atacată la Tribunalul Neamț.

Scandalul a fost semnalat Poliției de către o femeie de 52 de ani, din Iași, care a spus că a avut o altercație în trafic cu un alt șofer. Polițiștii au ajuns la fața locului și l-a identificat pe tânărul scandalagiu, de 23 de ani.

„Întrucît emana halenă alcoolică, unul dintre poliţişti a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, moment în care tînărul l-ar fi lovit cu capul în zona feţei. În acel moment, poliţiştii l- au imobilizat şi condus la sediul poliţiei. Pe timpul deplasarii, tînărul ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă unuia dintre poliţişti“, se arată într-un comunicat al IPJ Neamţ.

×
Subiecte în articol: Neamţ
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close