Antena 3 CNN Actualitate Polițist din Roman, erou după ce a sărit într-un autoturism în flăcări și a salvat doi oameni. La scurt timp mașina a explodat - VIDEO

Polițist din Roman, erou după ce a sărit într-un autoturism în flăcări și a salvat doi oameni. La scurt timp mașina a explodat - VIDEO

Un polițist din cadrul Poliției municipiului Roman a devenit eroul zilei pentru comunitatea în care își desfășoară activitatea, după ce a salvat doi oameni dintr-un autoturism cuprins de flăcări.

Polițist din Roman, erou după ce a sărit într-un autoturism în flăcări și a salvat doi oameni. La scurt timp mașina a explodat - VIDEO
de Gabriel Dano    |    12 Mar 2021   •   17:43

"Astăzi, 12 martie, în jurul orei 11.30, colegul nostru agent șef adjunct de poliție Rusu Constantin din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției municipiului Roman, ne-a demonstrat că reacția potrivită la momentul potrivit pentru salva vieți.

În timp ce acesta se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Roman, a observat faptul că un autoturism ce era staționat pe partea carosabilă a DN 2-E85, a fost cuprins de flăcări în partea inferioară, iar în interiorul acestuia se aflau două persoane, ce păreau a fi blocate", a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Neamț, într-un comunicat. 

Imediat, agentul de poliție a deschis portierele autovehiculului și a evacuat cele două persoane aflate în pericol, totodată încercând să lichideze incendiul cu două stingătoare. Existând riscul ca autoturismul să explodeze, agentul de poliție a blocat sensurile de circulație ale DN 2 – E 85, pentru a evita extinderea incendiului și la alte autoturisme și a solicitat prin Serviciului de urgență 112 intervenția pompierilor.

La scurt timp, vehiculul a explodat, fiind cuprins de flăcări în totalitate. Incendiul izbucnit a fost lichidat de pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Petrodava” Neamț.

"Agentul de poliție și-a riscat viața și fără să stea pe gânduri a scos doi oameni aflați într-o situație de risc, dintr-un autoturism care putea oricând exploda, iar pentru asta îl felicităm!", au mai transmis superiorii polițistului-erou.

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close