Antena 3 CNN Actualitate Cum s-a răzbunat o polițistă din Craiova pe paznicul care a trimis-o "la plimbare" pentru că nu avea certificat verde

Cum s-a răzbunat o polițistă din Craiova pe paznicul care a trimis-o "la plimbare" pentru că nu avea certificat verde

O polițistă din cadrul IPJ Dolj care nu a fost lăsată să intre în sediul din Craiova al Registrului Auto Român pentru că nu i-a prezentat agentului de pază de la intrare Certificatul verde, s-a răzbunat pe acesta amendându-l.

Cum s-a răzbunat o polițistă din Craiova pe paznicul care a trimis-o "la plimbare" pentru că nu avea certificat verde
Sursa foto: Facebook/ Getty Images
de Gabriel Dano    |    10 Noi 2021   •   17:13

Inițial agentul poliție a protestat verbal față de decizia paznicului, tot o femeie. Polițista a plecat, dar s-a întors.cu un alt polițist care i-a aplicat angajatei de la pază o sancțiune contravențională în sumă de 1.000 de lei, întrucât nu purta vestimentația corespunzătoare și specifică serviciului de pază, adică uniforma cu însemnele firmei.

Polițista fără certificat verde, Lorena Vancea, este oarecum celebră pe rețelele de socializare. Angajata IPJ Dolj a atras atenția prin accesoriile purtate și unghiile de dimensiuni considerabile, potrivit ziaruldevraiova.ro.

”Fug ''infractorii'' numai cand le arată ce unghii are”,  ”Privind asta iti dai seama ce am ajuns ca popor! Daca lasi asemenea "Dudui " să reprezinte cea mai serioasa si cea mai de încredere Institutie a statului înseamnă că asta este valoarea acestei Instituții și gradul de considerare”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Întrebați despre situația de la Registrul Auto Român, reprezentanții IPJ Dolj au precizat pentru Ziarul de Craiova că fac verificări în această speță:

”Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a dispus efectuarea de verificări pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt. În funcţie de rezultatul verificărilor, se vor dispune măsuri în consecinţă”.

Reamintim că prezentarea Certificatului verde ori a unui test negativ este obligatorie în vederea permiterii accesului în instituțiile publice.

 

×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close