Antena 3 CNN Actualitate O polițistă din Iași a dat instituția în judecată. Mesajele primite de la șeful direct: ”Crăciun fericit și acum bătaia o meriți cu cureaua la...”

O polițistă din Iași a dat instituția în judecată. Mesajele primite de la șeful direct: ”Crăciun fericit și acum bătaia o meriți cu cureaua la...”

O polițistă din Iași și-a dat șeful și instituția unde lucrează în judecată pentru hărțuire.

O polițistă din Iași a dat instituția în judecată. Mesajele primite de la șeful direct: ”Crăciun fericit și acum bătaia o meriți cu cureaua la...”
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Oct 2022   •   09:28

Antonela Luca a lucrat la Postul de Poliție Țibana din Iași din toamna anului 2019. 

Tot scandalul ar fi început după ce șeful ei i-ar fi trimis un mesaj de Crăciun pe whatsapp: ”Crăciun fericit! Și acum: bătaia o meriți cu cureaua la…”.

Polițista nu a răspuns în niciun fel. Însă la un moment dat, după ce a informat superiorii șefului său, aceștia au decis că ea trebuie cercetată disciplinar.

Antonela Luca a decis să dea în judecată atât IPJ Iaşi cât şi pe şeful ei direct, Vasile Cojocaru.

Reclamanta le solicită magistraţilor din cadrul Tribunalului Iaşi să constate faptul că a fost hărţuită şi discriminată de mai mult timp, aceasta cerând şi daune morale.

”Ea este în cadrul IPJ Iași, delegată pentru o perioadă scurtă de timp la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Față de șeful ei nu s-a luat nicio măsură.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

După ce s-a săturat să-și caute dreptatea în sânul instituției, toate sancțiunile contestându-le inclusiv la IGPR, care constatând că în ultima perioadă nu mai face niciun fel de verificare, ci aplică metoda copy paste din argumentele pe care IPJ Iași le-a trimis în vederea menținerii sancțiunilor aplicate a hotărât că este mai constructiv să își caute dreptatea în instanță.

În acest context l-a acționat în judecată pe șeful ei de post, dar și IPJ Iași pentru că este discriminată.

Procesul este în fază incipientă în acest moment”, a povestit, pentru ziare.com, Dan Saltelechi vicepreședinte Sindicatului Europol.

×
Subiecte în articol: Iași Politie judecata
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close