Antena 3 CNN Actualitate Doi polițiști din Alba au salvat viața unui om care a vrut să se sinucidă cu o butelie de gaz în maşină

Doi polițiști din Alba au salvat viața unui om care a vrut să se sinucidă cu o butelie de gaz în maşină

Cei doi agenţi au dus o luptă contracronomentru pentru a salva viaţa unui bărbat care şi-a anunţat rudele că vrea să se sinucidă. Având doar o fotografie, trimisă de soţia acestuia, cei doi agenţi l-au localizat pe bărbat în maşină intoxicat cu gazul unei butelii.

Doi polițiști din Alba au salvat viața unui om care a vrut să se sinucidă cu o butelie de gaz în maşină
Sursa foto: ziarulunirea.ro
de Georgiana Adam    |    02 Feb 2021   •   16:35

Alarma a fost dată de soţia bărbatului, luni, în jurul orei 14:00 care a sesizat poliţia că soţul i-a trimis mai multe mesaje şi fotografii prin care anunţa că vrea să se sinucidă.

Poliţia Municipiului Blaj a organizat 4 echipe de intervenţie având doar un indiciu o fotografie, trimisă de soţia acestuia, în care se puteau observa câteva detalii legate de relief.

La căutări, poliţiştii au fost sprijiniţi de reprezentanţi ai Primăriei Crăciunelu de Jos.

Cele patru echipaje au pornit apoi într-o cursă contracronomentru pentru viaţă, pentru a localiza bărbatul. Cei care l-au găsit, în zona denumită "în Slatină" de pe raza comunei Crăciunelu de Jos, au fost doi agenţi principali Adrian Selegean şi Andrei Costantea, din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj

"Bărbatul era în autoturism, inconştient, iar în interiorul maşinii era o cantitate mare de gaz, provenit de la o butelie cu butan. Fără să ezite, poliţiştii l-au scos din autoturism şi au început manevrele de resuscitare, astfel că, până la sosirea ambulanţei, bărbatul şi-a revenit în simţuri", notează presa locală.

Agentul principal Adrian Selegean este şeful Postului de Poliţie Bucerdea Grânoasă, iar agentul principal Andrei Costantea este şeful Postului de Poliţie Mihalţ. 

 

×
Subiecte în articol: politisti Alba barbat sinucidere
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close