Antena 3 CNN Actualitate Poliţişti filmaţi în timp ce lovesc fără milă un tânăr încătuşat şi trântit la pământ, în Oradea

Poliţişti filmaţi în timp ce lovesc fără milă un tânăr încătuşat şi trântit la pământ, în Oradea

Poliţişti filmaţi în timp ce lovesc fără milă un tânăr încătuşat şi trântit la pământ, în Oradea
17 Mai 2013   •   16:00

Un tânăr a fost bătut cu bestialitate de doi poliţişti din Oradea. S-a întâmplat ziua în amiaza miare, în centrul oraşului, înainte de Paşte. Cei doi agenţi de poliţie sunt acuzaţi de "cruzime fără margini faţă de tânărul cu scuter pe care l-au oprit pe strada Principatelor Unite, în apropierea sucursalei BancPost, la doi paşi de Primăria Oradea", scrie ExclusiveNews.ro.

Martorii spun că tânărul mai fusese oprit odată în trafic de acceaşi patrulă în zona Piaţa Unirii, pe motiv că nu purta cască.

Pe imagini se poate vedea clar cum cei doi poliţişti îl lovesc în mod repetat pe tânăr, în timp ce era încătuşat şi trântit la pământ, toate astea întâmplându-se în plină zi, chiar sub ochii trecătorilor.

După ce i-au aplicat în mod repetat lovituri în zona genitală şi a ficatului, poliţiştii i-au dat tânărului şi cu spray paralizant în faţă. Cei doi poliţişti nu s-au lăsat înduplecaţi de lacrimile tânărului care îi implora să nu îl mai lovească şi să îl lase să plece, mai arată ExclusiveNews.ro.

Poliţia Bihor a confirmat, vineri, că a demarat o anchetă în cazul celor doi poliţişti. Purtătorul de cuvânt al poliţiei a mai precizat că există deschis pe rolul instanţelor un dosar penal pe numele celor doi poliţişti, ca urmare a plângerii depuse de către tânărul bătut cu bestialitate.


×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close