Antena 3 CNN Actualitate Poliţiştii se tem pentru siguranţa lor şi anunţă proteste (VIDEO)

Poliţiştii se tem pentru siguranţa lor şi anunţă proteste (VIDEO)

Poliţiştii se tem pentru siguranţa lor şi anunţă proteste (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Sep 2010   •   10:37

Atacul de la sediul Poliţiei de Frontieră Moldova Nouă, unde un bărbat înarmat cu o sabie a urmărit un poliţist de frontieră, aprinde din nou nemulţumirile poliţiştilor. Aceştia spun că nu se simt în siguranţă şi legea nu îi apără aşa cum ar trebui, motiv pentru care anunţă proteste.

Poliţiştii se tem pentru siguranţa lor la locul de muncă, mai ales că violenţele la adresa oamenilor legii s-au înmulţit în ultima vreme. 

"Cât de în siguranţă se simt poliţiştii de frontieră din Caraş Severin s-a văzut şi ieri şi acum două luni, dacă vă aduceţi aminte, incidentul de la Naideş, în care un poliţist de frontieră pur şi simplu a fost lovit de un autoturism care nu s-a supus la control şi a fost descoperit cu ţigări de contrabandă", a declarat Ionel Andronache, lider sindicat Poliţia de Frontieră Caraş-Severin.

De aceea, poliţiştii sunt hotărâţi să protesteze în stradă.

La Moldova Noua, un bărbat a fugărit ieri un poliţist de frontieră, ameninţându-l cu o sabie. Ajuns în sediul poliţiei, omul legii a fost ajutat de colegi, care au tras câteva focuri de armă pentru potolirea agresorului. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El s-a ales cu dosar penal pentru ultraj şi tentativă de omor.

Săptămâna trecută, un poliţist din Târgovişte, care se afla într-un bar a fost lovit cu o sticlă în cap de membrul unui clan şi a ajuns în spital în comă.



Antena 3


×
Subiecte în articol: politisti siguranta protest sabie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close