Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Autostrada Comarnic-Braşov nu poate fi realizată în lipsa unui consens politic

Ponta: Autostrada Comarnic-Braşov nu poate fi realizată în lipsa unui consens politic

Ponta: Autostrada Comarnic-Braşov nu poate fi realizată în lipsa unui consens politic
16 Apr 2015   •   17:18

Autostrada Comarnic-Braşov nu poate fi realizată fără un consens politic şi că reprezentanţii PNL ar trebui să îşi dea seama că, dacă nu renunţă la populism, autostrada nu va fi făcută niciodată, a declarat Victor Ponta la Braşov.

"Altfel păţim ca şi cu Bechtel-ul: o începem noi şi vin ceilalţi şi o opresc. Aţi văzut foarte clar poziţia celor de la PNL, au ţipat, au spus că e groaznic, că-i cumplit, motiv pentru care domnul ministru Ioan Rus a pus şi această autostradă pe Master Planul aprobat de Comisia Europeană şi probabil că o s-o facem din buget, dar asta înseamnă că trebuie să avem bani. Dacă nu vine firma privată cu banii, trebuie să îi punem noi", a spus Ponta.
Potrivit acestuia, "poate se mai gândesc colegii de la PNL şi îşi dau seama că cu populismul ăsta nu o să avem niciodată autostradă".

"Când au fost ei, n-au făcut-o, dar eu nu vreau să-mi asum să semnez ceva care la anul sau peste doi ani să aibă soarta Autostrăzii Transilvania. Uitaţi-vă că Autostrada Transilvania trebuia să fie gata din 2008-2009 şi abia acum am repornit-o şi va fi gata la anul", a mai spus Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: autostrada Brașov Victor Ponta
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close