Antena 3 CNN Actualitate Ponta, despre fabrica Daimler: „Cred că Sebeşul va fi unul dintre oraşele din România cu şomaj zero”

Ponta, despre fabrica Daimler: „Cred că Sebeşul va fi unul dintre oraşele din România cu şomaj zero”

de M.T.    |    07 Apr 2014   •   23:06

Sebeşul ar putea fi unul dintre oraşele din România cu şomaj zero, consideră premierul Victor Ponta, comentând pe marginea inaugurării lucrărilor de construcţie pentru noua unitate de producţie Star Assembly a Star Transmission, parte a concernului Daimler.

„În 2009, au mai fost în România, să deschidă o fabrică de asamblare. Atunci, din «n» motive birocratice, nu au reuşit şi au făcut fabrica în Ungaria”, a spus Ponta, la "Ediţie specială" cu Radu Tudor.

„Vor avea peste 1.500 de angajaţi şi încet-încet vor dezvolta producţia. Acelaşi lucru e valabil şi pentru Renault-Dacia, şi pentru Ford, şi pentru alte companii”, a adăugat premierul.

„Cred că Sebeşul va fi unul dintre oraşele din România cu şomaj zero. Iar faptul că acum se lucrează, iar de anul viitor, de la uzina de la Sebeş până la graniţa cu Ungaria, va fi autostradă e un alt lucru care nu poate fi decât în avantajul investiţiilor”, a mai precizat Victor Ponta.

Întrebat de Radu Tudor dacă există vreo şansă ca maşina Mercedes să se producă în România, primul ministru a răspuns: „Există!”.

×

News Hour with CNN

În cazul unui atac aerian, bucureștenii se află într-un real pericol | Situaţia buncărelor din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close