Antena 3 CNN Actualitate Ponta, jurnaliştilor, despre banii pentru campanii: "Nu vreţi, totuşi, să fim mai puţin ipocriţi?"

Ponta, jurnaliştilor, despre banii pentru campanii: "Nu vreţi, totuşi, să fim mai puţin ipocriţi?"

Ponta, jurnaliştilor, despre banii pentru campanii: "Nu vreţi, totuşi, să fim mai puţin ipocriţi?"
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    19 Mar 2013   •   19:11

Victor Ponta s-a arătat deranjat, marţi, de insistenţele jurnaliştilor de a comenta afirmaţiilor ministrului Relu Fenechiu, referitoare la banii folosiţi de partide în campaniile electorale, premierul invitând la mai puţină ipocrizie.

Întrebat cum comentează declaraţia ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, care a susţinut că faptele pentru care a fost condamnat Adrian Năstase sunt făcute şi de mulţi alţi politicieni, Ponta a răspuns că nu este "comentator politic".

Apoi, presa a revenit cu întrebarea în cazul lui Fenechiu, făcând referire la faptul că ministrul ar fi susţinut că în campaniile electorale nu se folosesc doar "bani albi".

"Şi este o surpriză generală, sunteţi şocaţi de acest lucru! Nu vreţi, totuşi, să fiţi mai puţin ipocriţi?", a replicat retoric Ponta.

Liderul PNL Iaşi, Relu Fenechiu, a declarat marţi că salută eliberarea din închisoare a lui Adrian Năstase şi că România este "o ţară care greşeşte foarte mult", întrucât fostul premier a fost condamnat pentru fapte făcute de mulţi politicieni.

Fenechiu a afirmat, răspunzând unei întrebări, că a închide un fost premier "pentru o chestiune" pe care mulţi politicieni au făcut-o este "o greşeală".

Solicitat să detalieze, el a răspuns că faptele la s-a referit vizează găsirea de diverse fonduri pentru finanţarea campaniilor electorale.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Relu Fenechiu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close