Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Pe vremea domnului Boc a crescut cu 70% preţul la carburanţi şi domnul Băsescu nu-i scria

Ponta: Pe vremea domnului Boc a crescut cu 70% preţul la carburanţi şi domnul Băsescu nu-i scria

Ponta: Pe vremea domnului Boc a crescut cu 70% preţul la carburanţi şi domnul Băsescu nu-i scria
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Mar 2014   •   15:32
Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că preşedintele Traian Băsescu "uita" să îi scrie fostului premier Emil Boc pe tema preţului la carburanţi, care crescuse cu 70%, dar se "deranjează" să scrie acum scrisori pentru a o ajuta pe Elena Udrea la limuzinele folosite de aceasta.

"Nu i-a scris, tocmai asta e marea ştire. Pe vremea domnului Boc a crescut cu 70% preţul la carburanţi şi domnul Băsescu nu-i scria. Pe vremea aia uita. Acum, că e cu doamna Udrea, trebuie să o sprijinim să fie militantă şi să plătească mai puţin la limuzinele pe care le foloseşte doamna Udrea. Uite, se deranjează preşedintele", a spus Ponta, potrivit Mediafax.

Primul ministru a spus că în mandatul lui Boc şi al lui Băsescu toate preţurile au crescut, cei doi aducând România în "catastrofă bugetară şi economică". "Cred că preşedintele trebuie să-şi termine mandatul fără a ne mai da de fiecare dată lecţii despre cum să nu facem cum a făcut el".

Întrebat cum comentează faptul că Traian Băsescu i-a scris din nou luni, pe tema accizei, Ponta a răspuns: "Domnul preşedinte Băsescu bănuiesc că a văzut că nu aţi dat-o dumneavoastră la televizor pe doamna Udrea cu semnăturile şi s-a gândit să o mai ajute un pic pe doamna Udrea".

Preşedintele Traian Băsescu i-a trimis o nouă scrisoare, luni, premierului Victor Ponta, în care îl "roagă" să renunţe la introducerea de la 1 aprilie a accizei de 7 eurocenţi la combustibil.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Elena Udrea
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close