Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Suntem întotdeauna ultimii la masă când se împarte ceva, dar primii când apare un scandal

Ponta: Suntem întotdeauna ultimii la masă când se împarte ceva, dar primii când apare un scandal

Ponta: Suntem întotdeauna ultimii la masă când se împarte ceva, dar primii când apare un scandal
Sursa foto: Foto: Antena 3
15 Feb 2013   •   22:10

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seară, referindu-se la declaraţiile preşedintelui Băsescu potrivit cărora acesta "se roagă la Dumnezeu" ca premierul să poată cheltui banii pe care el i-a adus, că "cifrele sunt foarte clare", arătând diferenţa dintre fondurile obţinute de România şi alocările altor state.

Ponta a afirmat, în ediţia de vineri seară a emisiunii "Subiectiv", de la Antena 3, că Cehia şi Ungaria, "care au jumătate din locuitorii României", au primit aceeaşi sumă ca şi România, din bugetul multianual negociat la CE.

Victor Ponta a adăugat că "noi suntem întotdeauna ultimii la masă când se împarte ceva", dar primii atunci când apare un scandal, referindu-se la aruncarea României în scandalul fraudei cu carne de cal, etichetată ca fiind carne de vită, care a cuprins întreaga Europă.

"Lucrurile acestea se îndreaptă în ani de zile pentru că au fost stricate în ani de zile. Banii pe care domnul Băsescu nu a reuşit să îi aducă în România va trebui să îi luăm de la cei care se uită acum la noi. Şi anume 9 milioane de euro din taxe şi impozite naţionale", a mai declarat Victor Ponta.



VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "SUBIECTIV" DE LA ANTENA 3

Citeşte şi:

Ponta, la CNN: În România sunt respectate standardele. Cerem tratament corect în UE, în scandalul privind carnea de cal

Ponta: În cazul Oltchim, Băsescu minte pentru a-şi apăra protejaţii

×
Subiecte în articol: Subiectiv Victor Ponta scandal carne
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close