Antena 3 CNN Actualitate Ponta: Voi pleca la Bruxelles cu o conexiune, am ratat şansa unui zbor de dimineaţă

Ponta: Voi pleca la Bruxelles cu o conexiune, am ratat şansa unui zbor de dimineaţă

Ponta: Voi pleca la Bruxelles cu o conexiune, am ratat şansa unui zbor de dimineaţă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    14 Mar 2013   •   12:47

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că va merge la Bruxelles folosind o conexiune, fiind nevoit să facă "un stop undeva", el arătând că a ratat şansa unui zbor de dimineaţă.

Ponta a venit joi dimineaţă la reuniunea UNCJR, unde se alege conducerea acestei instituţii, precizând că trebuia să fie prezent la această şedinţă.

"Am ratat şansa unui zbor foarte de dimineaţă, la Bruxelles, dar cred că merită UNCJR acest sacrificiu", a spus Ponta.

"Vedeţi, asta mi se pare extrem de amuzant, singura ştire astăzi era că sunt cu domnul preşedinte (Traian Băsescu -n.r. în avion. N-a spus nimeni şi unde mergem noi cu avionul ăla, pentru ce plecăm cu avionul. Domnul preşedinte Băsescu merge la Consiliul European, unde probabil principala temă va fi negocierea cu Parlamentul European, eu mă duc la întâlnirea premierilor social-democraţi", a spus Ponta.

El a adăugat că trebuia să fie prezent la reuniunea Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România.

Întrebat dacă va pleca spre Bruxelles cu o cursă privată, Ponta a negat.

"Nu, o să fac un stop undeva", a spus Ponta.

Întrebat dacă se va întâlni la Bruxelles cu preşedintele Traian Băsescu, Ponta a precizat că acest lucru s-ar întâmpla dacă şeful statului va merge la întâlnirea premierlor socialişti.

"Nu cred că participă la întâlnirea şefilor de Guvern socialişti. Dacă va fi cazul, sigur că mă văd cu domnia sa, dar eu merg la întâlnirea aceasta", a mai spus Ponta.

Premierul Victor Ponta, preşedinte al Partidului Social Democrat, va participa joi, la Bruxelles, la întâlnirea pregătitoare pentru Consiliul European a şefilor de stat şi a prim-miniştrilor membri ai Partidului Socialiştilor Europeni, a anunţat Biroul de presă al PSD.

Preşedintele Traian Băsescu a plecat joi dimineaţă la Bruxelles, pentru a participa la lucrările Consiliului European, cu un zbor de linie al TAROM, aceasta fiind pentru prima oară în ultimii ani când şeful statului face o deplasare externă fără a utiliza aeronava închiriată special de la această companie aeriană.






×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close