Antena 3 CNN Actualitate Porţi deschise la Camera Deputaţilor, de Ziua Copilului

Porţi deschise la Camera Deputaţilor, de Ziua Copilului

Porţi deschise la Camera Deputaţilor, de Ziua Copilului
Sursa foto: Copii
01 Iun 2009   •   08:43

Luni este Ziua Copilului şi, ca în fiecare an, micuţii vor avea parte de multe surprize plăcute. Copiii sunt aşteptaţi să participe la spectacole de teatru, jonglerii şi magie, precum si la diverse concursuri. Manifestările dedicate acestei zile încep încă de duminică. În parcul Cişmigiu, din Capitală, Teatrul Ţăndărică prezintă spectacolul "Motanul Încălţat".

Camera Deputaţilor va marca momentul printr-un eveniment special. Instituţia unde se fac şi se desfac legile ţării îşi va deschide porţile pentru copii şi însoţitorii lor. Între orele 10.00 şi 16.00 ei vor putea vizita mai multe locuri din interiorul şi exteriorul clădirii. De asemenea, este organizată şi o expoziţie de desene ale copiilor de la mai multe şcoli din ţară. Accesul la acest eveniment este gratuit şi se va face pe la intrarea C1, dinspre Piaţa Constituţiei.

La Cluj, copiii sunt invitaţi duminică în Parcul Central să participe la ?Cel mai lung concert live susţinut de o trupă de copii?. Un grup format din 15 micuţi vor interpreta fără întrerupere, timp de 12 ore, 200 de melodii. Luni, la Muzeul Ţăranului cei mici pot participa la un târg de jucării sau la programul special pregătit de Teatrul Ion Creangă.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Ziua Copilului
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close