Antena 3 CNN Actualitate Potârcă, cu sacii de dosare la Poliţie. Sătul de descinderile mascaţilor, omul de afaceri le-a trimis poliţiştilor 202 de kilograme de acte

Potârcă, cu sacii de dosare la Poliţie. Sătul de descinderile mascaţilor, omul de afaceri le-a trimis poliţiştilor 202 de kilograme de acte

Potârcă, cu sacii de dosare la Poliţie. Sătul de descinderile mascaţilor, omul de afaceri le-a trimis poliţiştilor 202 de kilograme de acte
05 Sep 2013   •   07:56

Omul de afaceri din Târgu Jiu Ninel Potârcă, cercetat în total în 40 de dosare penale, şi-a pus toate actele în saci şi le-a trimis la poliţie. În total, 23 de saci cu 202 kg de documente. Ninel Potârcă spune că s-a săturat de descinderile mascaţilor cu noaptea-n cap şi de acţiunile poliţiei.

Aşa că a preferat să trimită toate actele contabile ale celor cinci firme pe care le deţine, pentru lămurirea dosarelor penale de evaziune.

Omul de afaceri spune că a recurs la acest gest pentru că s-a săturat de acţiunile periodice ale poliţiei.

"Le dau de bunăvoie, nesilit de nimeni. Le pun la dispoziţia dânşilor că nu se poate să am 40 de dosare penale. Toate au fost finalizate, dar se fac dosare instrumentate", le-a spus Ninel Potârcă jurnaliştilor.

Ca să poată să trimită toate actele poliţiei, Potârcă a suspendat activitatea firmelor sale. Acum speră să trăiască din banii de la statul român, pe care l-a dat în judecată.

Actele firmelor lui Potârcă vor ajunge în această dimineaţă la sediul IJP Gorj. Ninel Potarcă este cerccetat penal şi a fost chiar arestat preventiv în mai multe dosare de evaziune fiscală.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close