Antena 3 CNN Actualitate Povestea impresionantă a lui Miki, un om al străzii care mai mult oferă decât primește

Povestea impresionantă a lui Miki, un om al străzii care mai mult oferă decât primește

Miki, un om al străzii care îşi face veacul într-o intersecţie din Galaţi, este erou pentru şoferii care tranzitează în fiecare zi zona. Dar, cei mai mulți nici nu bănuiesc vreo clipă ce serviciu le face Miki.

Povestea impresionantă a lui Miki, un om al străzii care mai mult oferă decât primește
Sursa foto: captura video
de Gabriel Dano    |    15 Dec 2021   •   17:45

Mai exact, acesta astupă găurile formate în partea carosabilă pentru ca şoferii să nu îşi strice maşinile. Povestea lui a fost semnalată celor de Observator de un internaut, alături de mesajul: „În Galați, un om al străzii astupă gropile de vreo doi ani în intersecţia în care stă de obicei. Cred că merită ceva bun de la autorităţile locale”.

Într-un filmuleţ postat pe Facebook, anul trecut, unul din şoferi l-a abordat pe bărbat şi l-a întrebat de ce face acest lucru. Răspunsul său nevinovat ar putea fi o lecţie pentru oricine.

"Astup găuri. Nu contează cine m-a pus, nu interesează pe nimeni că vă rupeţi maşinile în două. Dacă nu a venit nimănui ideea, trebuia să îmi vină mie. Păi nu e corect?

De altfel ştiu să dea amenzi, de ce nu astupă găurile astea? De ce vine să vă dea amenzi? Că nu interesează pe nimeni dacă vă rupeţi maşina. Ei ştiu numai bani să ia. Mai gândeşte cineva ca mine? Eu sunt fără mamă, fără tată, nu trebuie să cerşesc, muncesc în depozit, fac Bucureştiul, muncesc şi aicea. Nu trebuie să cerşesc. Să fiu eu sănătos”, spunea Miki.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close