Antena 3 CNN Actualitate Poveşti savuroase la ''Sinteza zilei''. Cum a scăpat Mircea Badea de o concediere de la Tele7ABC

Poveşti savuroase la ''Sinteza zilei''. Cum a scăpat Mircea Badea de o concediere de la Tele7ABC

Poveşti savuroase la ''Sinteza zilei''. Cum a scăpat Mircea Badea de o concediere de la Tele7ABC
29 Noi 2016   •   02:04

Luni seară, la finalul primei zile cu emisie HD a Antenei 3, Mihai Gâdea a pregătit o ediţie cu totul specială a emisiunii ''Sinteza Zilei'' care a adus noi dezvăluiri explozive, dar care a conţinut şi ceva total diferit de ceea ce se întâmplă de obicei în timpul celui mai urmărit talk-show din România.

MIhai Gâdea a propus ca, pe spaţiul emisiunii ''În gura presei'', Mircea Badea să rămână alături de invitaţii speciali de la Sinteza Zilei ( Dana Grecu, Radu Tudor, Alessandra Stoicescu, Adi Ursu, Răzvan Dumitrescu, Mugur Ciuvică şi Alice Drăghici) şi să povestească fiecare un moment amuzant pe care l-a trăit în faţa camerelor de fiilmat.

Darul de povestitor al lui Mircea Badea este recunoscut de o ţară întreagă. Aşa că nu e de mirare că cea mai aşteptată poveste amuzantă din timpul carierei sale a fost cea a realizatorului ''În gura presei''. Iar Mircea ne-a delectat cu o întâmplare din perioada în care realiza matinalul alături de Teo la Tele7ABC.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mircea Badea
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close