Antena 3 CNN Actualitate Prahova. Un băiat de 13 ani a agresat sexual un copil de 5 ani

Prahova. Un băiat de 13 ani a agresat sexual un copil de 5 ani

Prahova. Un băiat de 13 ani a agresat sexual un copil de 5 ani
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Mai 2011   •   18:17

La numai 13 ani, un băiat din Prahova se confruntă cu o acuzaţie extrem de gravă, de abuz sexual. Ar fi agresat un copil de numai cinci ani, chiar în apropierea şcolii în care învaţă. Au fost şi martori, care însă nu au suflat nicio vorbă şi nici nu au intervenit să îl scape pe cel mic.

Oamenii sunt şocaţi. Nu le vine să creadă că băiatul de 13 ani a putut fi capabil de aşa ceva. Nimic din ce făcea nu trăda un asemenea comportament. Au o singură explicaţie pentru ce s-a întâmplat: situaţia familiară, spune directorul şcolii - mama sa era plecată în străinătate, iar tatăl nu era "de soi".

Incidentul ar fi avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână. Băieţelul de 5 ani venise la şcoală cu bunica, angajată acolo. Femeia l-ar fi lăsat să se joace cu băieţii mai mari, îl credea în siguranţă, şi nu a stat cu chii pe ei. Unul dintre băieţi a profitat de ocazie.

Martori la grozăvie ar fi fost alţi doi elevi ai şcolii, care nu au făcut nimic ca să îl salveze. Când au fost interogaţi de poliţişti, au spus tot însă.

"Tânărul este cercetat penal sub aspectul infracţiunii de viol, urmând să suporte consecinţele penale în cazul în care va fi găsit vinovat", a declarat insp. Daniel Radu, purtător de cuvânt la IPJ Prahova.

Mult mai grav este că băiatul nu îşi dă seama ce grozăvie a făcut.

"Nu a făcut nimic grav, a fost o simplă joacă - asta a fost explicaţia lui", povesteşte directorul şcolii, Elena Ungureanu, că i-ar fi spus elevul.

Amândoi copiii provin din familii dezmembrate. Copilul abuzat este crescut de bunică, în timp ce sora lui stă la mamă. Băiatul de 13 ani este crescut doar de tată, mama sa fiind plecată peste hotare.

 


×
Subiecte în articol: abuz sexual baiat copil şcoală
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close