Antena 3 CNN Actualitate Predescu, întrebat dacă îi e teamă de ameninţarea lui Cojocaru: "I-auzi vorbe"

Predescu, întrebat dacă îi e teamă de ameninţarea lui Cojocaru: "I-auzi vorbe"

Predescu, întrebat dacă îi e teamă de ameninţarea lui Cojocaru: "I-auzi vorbe"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    22 Aug 2012   •   14:59

Judecătorul CCR Ion Predescu a răspuns ironic, miercuri, la auzul veştii că Aspazia Cojocaru l-a ameninţat că îl va da în judecată, dacă se dovedeşte că a divulgat secretul votului din plenul CC.

"I-auzi vorbe", a răspuns Cojocaru.

Întrebat cum interpretează afirmaţiile lui Cojocaru că va merge "până în pânzele albe", Ion Predescu a spus: "Nu îmi dau seama. Să fie sănătoasă!".

În plus, judecătorul a ţinut să precizeze că nu a avut nicio dispută cu colega sa, Aspazia Cojocaru.

Judecătoarea CC Aspazia Cojocaru a declarat, miercuri, că îl va da în judecată pe colegul său Ion Predescu, dacă se va confirma faptul că acesta a divulgat secretul votului din plenul Curţii, în cazul invalidării referendumului din 29 iulie.

"Spune că nu a dat niciun fel de declaraţie. (...) Nu ştiu, scuze sau nu, dar neagă tot timpul. Neagă că ar fi dat astfel de declaraţii. Dacă există o astfel de înregistrare, vă rog să mă credeţi că mă duc până unde trebuie, până în pânzele albe", a susţinut Cojocaru.

Ea a fost întrebată de jurnalişti dacă îl va da în judecată pe Predescu. "Până în instanţă", a replicat judecătorul CC.

În opinia lui Cojocaru, prin declaraţia lui Predescu s-ar fi încălcat secretul votului din plenul Curţii.

Judecătorul CC Ion Predescu a declarat marţi că Aspazia Cojocaru, judecător propus de PSD la Curtea Constituţională, a înclinat balanţa la CC în favoarea lui Traian Băsescu.

În articol se arată că au votat pentru validarea referendumului Ion Predescu, Acsinte Gaspar, Tudorel Toader, toţi trei din tabăra USL, iar pentru invalidarea referendumului au votat Augustin Zegrean (preşedinte), Petre Lăzăroiu, Mircea Ştefan Minea, Iulia Antoanella Motoc "din tabăra PDL-Băsescu", Puskas Valentin Zoltan, propus de UDMR, şi Aspazia Cojocaru, propusă de PSD în CC.

Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, a declarat, marţi, că CC a constatat că referendumul este valid din punct de vedere al organizării, dar că nu s-a îndeplinit condiţia de cvorum.

Citiţi şi Ion Predescu (CCR): Referendumul trebuia validat







×
Subiecte în articol: aspazia cojocaru
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close