Antena 3 CNN Actualitate Prefecții, băgați în ședință de ministrul Afacerilor Interne

Prefecții, băgați în ședință de ministrul Afacerilor Interne

Un număr de 21.500 lucrători ai Ministerului Afacerilor Interne sunt mobilizaţi de Anul Nou, având în vedere cele peste 180 de manifestări anunţate la nivel naţional la care ar urma să participe sute de mii de oameni.

Prefecții, băgați în ședință de ministrul Afacerilor Interne
Sursa foto: foto- Agerpres
31 Dec 2019   •   10:35

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a avut, marţi dimineaţă, o videoconferinţă cu prefecţii în contextul acţiunilor de sfârşit de an.

"Scopul întâlnirii de astăzi este legat de perioada de iarnă, de ceea ce se întâmplă în zilele următoare cu prilejul sărbătorilor şi, aşa cum la nivel naţional evaluăm situaţia, în sensul că avem pregătite deciziile, intervenţiile, tot ceea ce ţine de nivelul cadrelor care sunt în misiune... (...) În această seară sunt raportate 180 de manifestări culturale cu prilejul Anului Nou, la care vor participa estimativ 320.000 de persoane. La nivelul întregii ţări sunt mobilizaţi 21.500 de lucrători, ofiţeri, subofiţeri şi alte cadre. Şi atunci, fiecare dintre dumneavoastră, pentru că toate judeţele sunteţi parte din acest întreg al misiunilor naţionale, trebuie să vă faceţi datoria şi să coordonaţi foarte bine tot ceea ce ţine de misiunile specifice, de fluenţa traficului, de informarea cetăţenilor, de planificarea eficientă a resurselor umane, să dimensionaţi exact şi corect dispozitivele", a declarat Marcel Vela, în videoconferinţa cu prefecţii.

El le-a cerut acestora să acorde atenţie prevenţiei şi combaterii comercializării şi utilizării materialelor pirotehnice.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close