Antena 3 CNN Actualitate Premierul Dăncilă, replică acidă pentru Raluca Turcan: „Jignirile sunt atributul oamenilor slabi, care nu au argumente”

Premierul Dăncilă, replică acidă pentru Raluca Turcan: „Jignirile sunt atributul oamenilor slabi, care nu au argumente”

Premierul Dăncilă, replică acidă pentru Raluca Turcan: „Jignirile sunt atributul oamenilor slabi, care nu au argumente”
Sursa foto: Foto: Captură Antena3
20 Dec 2018   •   14:30

Premierul României, Viorica Dăncilă, a răspuns declarațiilor făcute de Raluca Turcan, spunând că „jignirile sunt atributul oamenilor slabi, care nu au argumente”. 

"Doamna Turcan, am văzut cât m-ați jignit. După părerea mea, jignirile sunt atributul oamenilor slabi, care nu au argumente. Dumneavoastră și toți cei care m-au jignit astăzi sunteți niște oameni slabi. Ați vorbit în numele românilor, dar nu cred că aveți acest drept. Vreau să vă spun că nu mă afectează jignirile. Ați demonstrat că nu respectați pe nimeni, că numai ura vă ghidează acțiunile. Sunt destul de puternică să merg mai departe și vă asigur că aceasta moțiune nu va trece", a spus Viorica Dăncilă în Parlament.

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a afirmat joi că nu onestitatea este cea pe baza căreia Liviu Dragnea a desemnat-o pe Viorica Dăncilă în funcţia de premier, ci obedienţa, ea subliniind că i se pare umilitor ca România să aibă un prim-ministru care este subiect de bancuri pe WhatsApp.

Citiți și Raluca Turcan, atac dur la adresa premierului Dăncilă: „Mi se pare devastator pentru tânăra generaţie să aibă un premier care este subiect de bancuri pe WhatsApp”

×
Subiecte în articol: premierul dancila Raluca Turcan
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close