Antena 3 CNN Actualitate Premierul italian Silvio Berlusconi s-a întâlnit cu Traian Băsescu şi Sorin Oprescu

Premierul italian Silvio Berlusconi s-a întâlnit cu Traian Băsescu şi Sorin Oprescu

Premierul italian Silvio Berlusconi s-a întâlnit cu Traian Băsescu şi Sorin Oprescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
31 Mai 2011   •   11:06
Premierul italian, Silvio Berlusconi, a fost primit de preşedintele Traian Băsescu la Palatul Cotroceni. Preşedintele i-a mărturisit, în debutul întrevederii, că vizita acestuia la Bucureşti este, de fapt, a unui prieten.Ieri, premierul italian l-a lăudat pe Emil Boc pentru măsurile pe care le-a luat pentru combaterea crizei.

Premierul italian Silvio Berlusconi a fost primit cu braţele deschise de preşedintele Traian Băsescu. “Vizita dumneavostră , este o vizită care ne face multă plăcere, este vizita unui prieten la Bucureşti”, a spus preşedintele.

Traian Băsescu l-a primit pe Silvio Berlusconi la Cotroceni


La rândul s
ău, premierul italian Silvio Berlusconi a punctat faptul că sprijină România în procesul de aderare în spaţiul Schengen.

Silvio Berlusconi s-a întâlnit şi cu primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu cu puţin timp înainte să meargă la Palatul Cotroceni. Cei doi au făcut schimb de cadouri şi au vorbit despre vizita care urmează să o facă edilul în Italia.

În timpul întâlnirii, Sorin Oprescu i-a înmânat lui Silvio Berlusconi placheta oraşului, dar şi o monografie a Bucureştiului de la începuturi până în secolul XIX. La rândul său, premierul italian i-a oferit primarului Capitalei un set de cravate confecţionate în cea mai veche ţesătorie din Italia, inscripţionate "Marinella per Silvio Berlusconi"

Premierul italian părăseşte ţara noastră în această după amiază.
 
Silvio Berlusconi s-a întâlnit şi cu Sorin Oprescu



 

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close