Antena 3 CNN Actualitate Premierul Ponta, despre Strategia de apărare transmisă de preşedintele Iohannis

Premierul Ponta, despre Strategia de apărare transmisă de preşedintele Iohannis

Premierul Ponta, despre Strategia de apărare transmisă de preşedintele Iohannis
Sursa foto: Foto: Antena 3
21 Iun 2015   •   23:15

Premierul Victor Ponta a declarat într-un interviu acordat în exclusivitate Antena 3 că ştie obiecţiile lui Tăriceanu pe tema Strategiei de apărare transmisă de preşedintele Iohannis, dar că el i-a consultat pe miniştrii de resort şi nu are de obiectat, adăugând însă că este cu atât mai bine să existe un acord mai amplu pe această temă.

"Eu ştiu declaraţiile lui Tăriceanu, mai ştiu însă în acelaşi timp că am fost la Cotroceni... bun, nu pot spune că am citit eu strategia, dar i-am întrebat pe ministrul de Interne, Gabriel Oprea, şi pe ministrul Apărării, Mircea Duşa, dacă au văzut-o şi li se pare în regulă. Dacă lor li se pare în regulă, nu am altceva de obiectat, pentru că este o chestiune totuşi extrem de tehnică iar în probleme de securitate naţională, cu cât există un acord mai amplu, cu atât mai bine", a spus Ponta la Antena 3.

Co-preşedinte al Alianţei Liberale şi Democrate (ALDE) Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte al Senatului, a anunţat că va propune grupurilor parlamentare ale acestei formaţiuni să voteze împotriva textului actual al Strategiei naţionale de apărare, trimisă de preşedintele Klaus Iohannis.

Citiţi şi:

Premierul Victor Ponta, primul interviu după operaţie: Nu sunt autosuspendat

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Sinteza Zilei Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close