Antena 3 CNN Actualitate Premiul de 2 MILIOANE de lei de la Loto, câştigat de Revelion NU a fost ridicat. Ce se întâmplă de fapt cu "norocosul" român

Premiul de 2 MILIOANE de lei de la Loto, câştigat de Revelion NU a fost ridicat. Ce se întâmplă de fapt cu "norocosul" român

Premiul de 2 MILIOANE de lei de la Loto, câştigat de Revelion NU a fost ridicat. Ce se întâmplă de fapt cu "norocosul" român
de O.P.    |    26 Mar 2014   •   05:57

Vi-l amintiţi pe Lefter Popescu, personajul lui I.L.Caragiale din "Două loturi"? Pare greu de crezut, dar Lefter Popescu chiar există....la Galaţi. Norocosul a câştigat marele premiu, în valoare de 400 de mii de euro la tragerea loto de revelion.

Maii are 4 zile la dispoziţie să-şi ridice banii, însă nu s-a prezentat încă la agenţie. Iar prin Galaţi umblă vorba că soţia i-ar fi spălat cămaşa în care se afla "lozul" câştigător.

De la Revelion, aproape două milioane de lei, premiul cel mare de la 6 din 49, au rămas în conturile loteriei.

Prin Galaţi umblă vorba că omul nu că n-ar vrea să-şi ridice premiul, sau că n-ar avea nevoie de bani... ci că n-ar mai putea. Lui Lefter Popescu din schiţa lui Caragiale, soţia i-a dat jacheta cenuşie cu "loturile" câştigătoare în ea la schimb, pe un set de farfurii. Gălăţeanului nostru soţia i-ar fi băgat cămaşa în maşina de spălat, fără să controleze şi buzunarele. Puşi în faţa unei astfel de situaţii... ipotetice, domnii spun că şi-ar ierta nevestele.

La agenţia numărul 14 din Galaţi, acolo unde s-a jucat biletul câştigător, norocosul este încă aşteptat să-şi ridice premiul.

Conform Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor loto, plata câştigurilor se face în termen de 90 de zile de la data extragerii şi numai persoanei care prezintă biletul câştigător jucat şi validat.

×
Subiecte în articol: loto
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close