Preot acuzat de malpraxis. Slujitorul lui Dumnezeu refuză să dea înapoi banii primiţi odată cu acatistele

de D.D.    |    25 Sep 2013   •   23:03
Preot acuzat de malpraxis. Slujitorul lui Dumnezeu refuză să dea înapoi banii primiţi odată cu acatistele Foto: Agerpres

Un stareţ de la Mănăstirea Cotmeana din Argeş este acuzat de o familie de enoriaşi de malpraxis. Oamenii sunt supăraţi că s-au rugat să aibă un copil sănătos, însă la naştere femeia a aflat că bebeluşul ei are buză de iepure. Aşa că a mers supărată la preot, să-i ceară înapoi banii daţi pe acatiste. Ar fi primit în schimb palme şi blesteme.

Femeia susţine că pe toată perioada sarcinii a venit de mai multe ori la mănăstire şi a dat acatiste, ca să se asigure că va avea un prunc sănătos. Când şi-a văzut copilul cu buză de iepure, a mers cu familia să-i ceară socoteală stareţului de la mănăstirea Cotmeana din Argeş.

Acesta s-a făcut foc şi pară pe enoriaşii nerecunoscători. Preotul spune că s-a rugat pentru ei. Iar dacă bebeluşul s-a născut cu o malformaţie, nu este vina lui, ci a părinţilor, care sunt nişte păcătoşi.Totul s-a terminat cu o încăierare, chiar în biserică.

Femeia a mers şi la Poliţie.Stareţul nici nu vrea să audă însă de resituirea banilor pe care i-a primit odată cu acatistele.

Poliţiştii trebuie să descurce acum aceste căi. Enoriaşii au făcut şi plângere penală pe numele stareţului, pentru agresiune.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close