Antena 3 CNN Actualitate Preot acuzat de malpraxis. Slujitorul lui Dumnezeu refuză să dea înapoi banii primiţi odată cu acatistele

Preot acuzat de malpraxis. Slujitorul lui Dumnezeu refuză să dea înapoi banii primiţi odată cu acatistele

Preot acuzat de malpraxis. Slujitorul lui Dumnezeu refuză să dea înapoi banii primiţi odată cu acatistele
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Sep 2013   •   23:03

Un stareţ de la Mănăstirea Cotmeana din Argeş este acuzat de o familie de enoriaşi de malpraxis. Oamenii sunt supăraţi că s-au rugat să aibă un copil sănătos, însă la naştere femeia a aflat că bebeluşul ei are buză de iepure. Aşa că a mers supărată la preot, să-i ceară înapoi banii daţi pe acatiste. Ar fi primit în schimb palme şi blesteme.

Femeia susţine că pe toată perioada sarcinii a venit de mai multe ori la mănăstire şi a dat acatiste, ca să se asigure că va avea un prunc sănătos. Când şi-a văzut copilul cu buză de iepure, a mers cu familia să-i ceară socoteală stareţului de la mănăstirea Cotmeana din Argeş.

Acesta s-a făcut foc şi pară pe enoriaşii nerecunoscători. Preotul spune că s-a rugat pentru ei. Iar dacă bebeluşul s-a născut cu o malformaţie, nu este vina lui, ci a părinţilor, care sunt nişte păcătoşi.Totul s-a terminat cu o încăierare, chiar în biserică.

Femeia a mers şi la Poliţie.Stareţul nici nu vrea să audă însă de resituirea banilor pe care i-a primit odată cu acatistele.

Poliţiştii trebuie să descurce acum aceste căi. Enoriaşii au făcut şi plângere penală pe numele stareţului, pentru agresiune.


×
Subiecte în articol: preot
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close