Antena 3 CNN Actualitate Un preot român și unul ucrainean au băut până a fost nevoie de intervenția ambulanței

Un preot român și unul ucrainean au băut până a fost nevoie de intervenția ambulanței

Un preot român și un preot ucrainean au băut până a fost nevoie de intervenția medicilor din Vaslui. Ambulanța a fost chemată după ce preotul român a leșinat pe stradă din cauza excesului de alcool.

Un preot român și unul ucrainean au băut până a fost nevoie de intervenția ambulanței
Sursa foto: vremeanoua.ro
de Gabriel Dano    |    21 Mai 2022   •   08:28

Preotul ucrainean trebuia să fie preluat de cel român de la gara din Vaslui.

"Medicii i-au dat îngrijiri preotului român pentru că acesta a fost preluat într-o stare atât de gravă încât a fost dus la spital, iar doctorii i-au administrat tratament pentru a elimina cantitatea mare de alcool pe care o avea în organism.

Cum s-au derulat lucrurile sunt multe semne de întrebare, cert este că preotul român ar fi trebuit să-l preia din gara din Vaslui pe preotul ucrainean și să ajungă amândoi la Neamț, însă se pare că acolo, în gară, cei doi au început să bea.

La un moment dat, preotului român i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ. De aceea martorii au sunat la 112", a transmis reporterul Antena 3 Mariana Zaharia.

Ambulanța a intervenit de urgență după ce oamenii au sunat la 112 și au anunțat că unui bărbat i s-a făcut rău. Toată lumea a crezut că este vorba de o problemă medicală, dar situația era cu totul alta.

×
Subiecte în articol: preot beat
Parteneri
Ce conţine, de fapt, ultima ofertă a Guvernului refuzată de profesori
x close