Antena 3 CNN Actualitate Preot din Argeş, acuzat că a făcut sex cu două minore din centrul de plasament pe care îl conducea (VIDEO)

Preot din Argeş, acuzat că a făcut sex cu două minore din centrul de plasament pe care îl conducea (VIDEO)

Preot din Argeş, acuzat că a făcut sex cu două minore din centrul de plasament pe care îl conducea (VIDEO)
Sursa foto: preot
22 Oct 2009   •   21:03

Dragostea nu ţine cont de vârstă. Legea, însă, da! Este lecţia pe care un preot din Argeş riscă să o înveţe în 18 ani de puşcărie. Două fete de 14 ani spun ca s-au iubit în multe nopţi cu parohul. Cele două fete au fost internate într-un centru de plasament din Argeş, unde director este chiar preotul de 40 de ani. Aventurile sexuale ar fi început în urmă cu câteva luni.

Nu poate fi vorba de viol, întrucât minorele răspundeau avansurilor parohului. Dar vorbim despre nişte copile despre 14 ani şi despre un bărbat care le-ar putea fi tată. De fapt, din punct de vedere legal, preotul chiar le era un fel de tată, întrucât era directorul centrului de plasament.

Preotul acuzat este un om foarte important în Costeşti, a candidat la primărie şi are sute de enoriaşi în parohie. Bărbatul este căsătorit şi are o familie, dar este şi preot şi are o parohie. Pe lângă toate acestea, argeşeanul ocupă funcţia de directorul unui centru de copii din Argeş. Altfel spus, este tutorele a zeci de copii care ajung aici în plasament, printre care şi cele două orfane de 14 ani.

Se pare că directorul centrului avea o metodă originală de a scăpa minorele de traume. Fetele susţin că preotul le vizita noaptea în camerele din centru. Partidele de sex erau de comun acord, iar directorul centrului rămânea, deseori, până dimineaţă cu minorele.

Cele două minore au dat toată aventura sexuală a preotului în vileag. Acesta a fost demis din funcţia de director al centrului de plasament. Preotul riscă până la 18 ani de închisoare, mai ales că era tutorele celor două fete din plasament.




Observator

×
Subiecte în articol: adolescente Argeş preot
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close