Antena 3 CNN Actualitate Preot din Prahova acuzat că a agresat şi tâlhărit un copil de şase ani

Preot din Prahova acuzat că a agresat şi tâlhărit un copil de şase ani

Preotul din comuna prahoveană Filipeştii de Târg este acuzat că ar fi agresat fizic un copil de şase ani după ce acesta a aruncat cu o petardă pe stradă. Omul bisericii le-ar fi urecheat copilul, iar apoi l-ar fi căutat și prin buzunare, susțin părinții acestuia.

Preot din Prahova acuzat că a agresat şi tâlhărit un copil de şase ani
Sursa foto: ARHIVA/Hepta
de Gabriel Dano    |    25 Dec 2020   •   19:20

Tatăl copilului a povestit totul pe pagina sa de Facebook. Acesta a povestit că totul s-a petrecut în Ajun. Băiatul a venit acasă cu ochii în lacrimi şi cu semne vizibile ale agresuni în zona urechii.

”În urmă cu câteva ore, fiul meu a fost agresat fizic de preotul B. Gabriel ( Filipeştii de Târg, Ph), pe motiv că a aruncat o petardă pe domeniul public. Mai mult de atât, preotul (…) mi-a căutat copilul în buzunare deposedându-l (tâlhărindu-l) de înca două petarde pe care acesta le avea în buzunar.

Este inacceptabil ca o persoană, mai ales un preot, să agreseze un copil, doar pentru că acesta a aruncat o petarda!!!”, a scris tatăl copilului, pe Facebook.

Internauții au încurajat părinţii copilului să depună plângere la poliţie şi chiar să consulte un avocat. Poliţiştii s-au autosesizat şi face verificări.

”Ca urmare a apariţiei unor informaţii în spaţiul public, vă comunicăm faptul că la nivelul Secţiei de Poliţie Floreşti, la acest moment, nu există nicio sesizare privind speţa menţionată. În acest caz, poliţiştii s-au autosesizat şi efectuează verificări pentru clarificarea situaţiei şi luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de Presă al Poliţiei Prahova. Preotul incriminat nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere până la ora redactării acestei ştiri, potrivit Adevărul.

 

×
Subiecte în articol: preot
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close