Antena 3 CNN Actualitate Preot filmat în timp ce sfințește undițele unui pescar ghinionist: "Binecuvintează, Doamne, uneltele acestea de pescuit"

Preot filmat în timp ce sfințește undițele unui pescar ghinionist: "Binecuvintează, Doamne, uneltele acestea de pescuit"

Un preot a fost filmat în timp ce sfințește undițele unui pescar ghinionist, într-un garaj. Un martor a filmat cu telefonul mobil slujba inopinată, iar imaginile au devenit virale pe rețelele sociale.

Preot filmat în timp ce sfințește undițele unui pescar ghinionist: "Binecuvintează, Doamne, uneltele acestea de pescuit"
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    03 Sep 2020   •   23:39

Sătul să piardă timpul pe mal fără să prindă vreun pește, pescarul s-a decis că are nevoie de ajutorul lui Dumnezeu, motiv pentru care a apelat la un preot pentru a-și sfinți undițele și momelile.

Astfel, preotul chemat în ajutorul pescarului ghinionist a venit însoțit de un dascăl și, fiind plătit cel mai probabil, a ținut o slujbă de sfințire pentru... undițele și lansetele bărbatului.

Pe imagini se poate observa cum slujba de sfințire a undițelor se ține într-un garaj, iar în loc de apă sfințită, preotul folosește o sticlă de apă plată din care toarnă peste busuiocul cu care stropește ulterior "uneltele de pescuit".

Imaginile au fost postate pe Facebook, acolo unde au fost distribuite și preluate de un număr foarte mare persoane. Totuși, informații suplimentare despre cine ar fi preotul sau unde s-ar fi produs "minunea" nu au fost oferite.

×
Subiecte în articol: preot
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close